Friday, April 19, 2013

Perne cu simboluri primordiale up-date / Pillow cases with primordial symbols up-date

Cu doua zile in urma, am finalizat o comanda de perne cu simboluri primordiale, pe maro. Maro cafea cu lapte. :-) In poza am atasat materialul folosit pentru partea din spate - un doc fin, usor elastic - precum si cele trei nuante de ata folosite la broderie. Sper sa va placa!


Two days ago, I've finished an order for brown primordial symbols pillow cases. Coffee & milk brown. :-) In the picture above, I've attached a sample of the fabric I used for the back side - a fine duck, slightly elastic - and also the three different colours of thread for the embroidery. I hope you like it!

6 comments:

Lia said...

Atata bun gust,atata finete ,atata rafinament.
Ca de obicei nu am cuvinte sa-mi exprim admiratia fata de munca ta .

roxana said...

Lia, esti o scumpa! Iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase, m-ai umplut de bucurie!
Totusi, sa stii ca am o durere. De cand cu intrarea in UE, s-au inchis toate fabricile de panzeturi, asa ca-mi este extrem de greu sa gasesc materiale din bumbac de calitate. Nu prea am de unde alege... Si mi-e ciuda numai cand ma gandesc ce in, ce bumbac, ce panza topita cumpara mama cand eram copii si ne mesterea rochite si tot felul de haine pentru joaca sau "de bune".

Lia said...

Da.
Nici eu nu gasesc ace de tricotat bune.
Numai chinezarii.:(

roxana said...

... sau turcisme...
Desi ambele tari sunt recunoscute si pentru marfuri de foarte buna calitate, pe piata noastra numai alea proaste au intrare. :(

Anonymous said...

Draga mea , abia astept sa ne auzim legat de stii tu ce !!! ;) Mi-a mai venit o idee !!!
Cat despre pernite , nu exista una care sa nu-mi placa !!! Faci minunatii , asta e clar !!! <3

roxana said...

Adina, astazi iti trimit un mail sa vedem de unde si cu ce putem porni. ;-) Astept sa vad si ideea ta. Recunosc, si eu sunt nerabdatoare, ca-mi sunteti tare dragi si tu si propunerea ta! :-)

In ce priveste pernele, mai am vreo 3 modele in asteptare, in lucru, cum vrei sa-i spui!